Skip to content

Transport Gratuit la plata cu CARDUL

  Politica de retur

  Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

  Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

  Cererea de retur se transmite prin email la una dintre adresele de mai jos:

   flamourboutique@gmail.com sau info@flamour.ro

  Va rugam sa ne precizati:

  1. numele pe care s-a plasat comanda sau numarul comenzii
  2. adresa de unde se va ridica returul, nr telefon
  3. contul IBAN in care doriti rambursarea banilor si numele titularului

   

  Important de știut: 

  • costurile de expediere NU sunt acoperite de FLAMOUR Boutique atunci cand sunt trimise inapoi
  • termenul de retur este de 14 zile calendaristice, de la data cand ati primit coletul
  • rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur, in contul bancar (IBAN) indicat de dvs.
  • taxa de transport achitata initial de client nu se ramburseaza
  • nu se returneaza banii pentru produsele aflate la reducere. Pentru acestea veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produselor returnate.
  • va rugam sa returnati produsul pe care nu il mai doriti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.
  • Atentie!!! Taxele de transport nu se ramburseaza. De asemenea, in cazul in care taxa de transport este achitata de catre FLAMOUR Boutique, aceasta NU va fi rambursata (adica va fi retinuta din suma pe care trebuie sa o rambursam)

   

  In cazul in care doriti sa schimbarea cu un alt produs din magazin, veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produsului returnat, pe care il puteti folosi pe site pentru a plasa o noua comanda.

  Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa info@flamour.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de FLAMOUR Boutique. 

   

  Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

  - Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  - Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  - Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

  De asemenea, plasarea unei comenzi reprezinta acceptul dvs. cu privire la conditiile mentionate in politica de termeni si conditii, politica de retur si politica de confidentialitate.

   

  Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la flamourboutique@gmail.com sau info@flamour.ro 

  Suport Online 24/7

  Scrie-ne pe Facebook sau Instagram

  Fabricate In Romania

  80% din produsele noastre sunt realizate local

  Livrare 2-7 zile lucratoare

  Transport Gratuit la plata cu CARDUL

  Garantia Returnarii Banilor

  Daca nu esti multumita, iti dam banii inapoi