Skip to content

Transport Gratuit la plata cu CARDUL

    Colanti de gravide - esentiali in perioada sarcinii

    Colanti de gravide - esentiali in perioada sarcinii
    Perioada sarcinii este cea mai speciala etapa din viata unei femei. Descopera colectia noastra Maternity, realizata din cele mai fine materiale, in atelier propriu in Romania. Toti pantalonii si colantii de gravide sunt prevazuti cu burtiera elastica, special conceputa pentru a oferi confort la purtare viitoarelor mamici.
    De ce ii iubim atat de mult? Sunt usor de imbracat, comfortabili, elastici si ofera sustinere burticii pe toata perioada sarcinii.

    Colanti de gravide din bumbac

    Colantii din bumbac pentru gravide sunt piesa de rezistenta in perioada sarcinii.
    Destui de grosi incat sa nu fie transparenti si destui de subtiri incat sa lase pielea sa respire, sustinand perfect burtica ta in crestere.
    Chiar daca stai acasa, iesi la o plimbare sau ai treaba prin oras, iti garantam ca te vei simti si vei arata extraordinar. Mai mult de atat, iti vei dori sa ii porti all day long, oriunde si oricand, in diferite combinatii stilistice.
    colanti de gravide bumbac
    Cu ce poti asorta o pereche de colanti din bumbac pentru gravide? Poarta-i cu un hanorac oversized si tenisii preferati; cu o camasa lunga si balerini sau cizme in functie de anotimp; cu un top simplu + un sacou lejer; sau cu un pulover dragut in anotimpul rece. Variantele sunt infinite. 

    Colanti de gravide din licra

    Colantii de gravide din licra au un aspect sidefat subtil, realizati dintr-o tesatura italiana care se simte matasoasa pe piele. Versatili si foarte elastici, acesti colanti de gravide promit durabilitate in timp si la spalare, oferind sustinere si lejeritate in miscare pe toata durata sarcinii.
    colanti de gravide luciosi
    Luxe feel for a day-to-night look
    Alege sa porti o pereche de colanti de gravide din licra atat in timpul zilei la birou, cat si seara la cina. Adauga un top elegant si sandalele preferate si esti gata de iesit in oras.
    Bucura-te de perioada sarcinii in cei mai comozi colanti pentru gravide. Colectia noastra cu haine pentru gravide cuprinde si treninguri, rochii, fuste si multe altele. Convinge-te singura de calitatea produselor noastre!

    Suport Online 24/7

    Scrie-ne pe Facebook sau Instagram

    Fabricate In Romania

    80% din produsele noastre sunt realizate local

    Livrare 2-7 zile lucratoare

    Transport Gratuit la plata cu CARDUL

    Garantia Returnarii Banilor

    Daca nu esti multumita, iti dam banii inapoi