Refund policy

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (acest cost, adica taxa de transport 20 lei, pe care noi v-o retinem, se deduce din suma pe care trebuie sa v-o rambursam).

Important de știut: 

  • costurile de expediere NU┬ásunt acoperite de FLAMOUR BOUTIQUE atunci cand sunt trimise inapoi
  • NU┬áacceptam colete cu ramburs si nici colete trimise prin Posta Romana, acestea vor fi refuzate
  • retururile care ajung la noi dupa 14 zile calendaristice, de la┬ádata cand ati primit coletul, vor fi refuzate
  • rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de┬ámaxim 7┬ázile lucratoare┬áde la receptionarea coletului retur,┬áin contul bancar (IBAN) indicat de dvs.
  • nu se returneaza banii pentru produsele aflate la reducere. Pentru acestea veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produselor returnate.

Cererea de retur se transmite prin email la adresa info@flamour.ro sau la unul din numerele de tel. 0761202603 sau 0742952024.

Se asteapta ridicarea coletului de catre curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxa atunci cand vine curierul, aceasta vi se va deduce in momentul returnarii banilor in contul bancar.

Excep╚Ťie sunt situa╚Ťiile ├«n care transportul a fost gratuit la achizi╚Ťionarea produsului (comenzi de peste 300┬álei). ├Än aceste cazuri transportul ini╚Ťial va fi sc─âzut din suma de stornat (-20 lei) iar transportul de retur va fi suportat de dvs.

In cazul in care doriti sa schimbarea cu un alt produs din magazin, veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produsului returnat, pe care il puteti folosi pe site.

 

 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Prezenta OUG 34/2014 reglementeaz─â drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate cu profesioni┼čtii

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la info@flamour.ro sau la unul din numerele de tel. 0761202603 sau 0742952024.

 

Suport Online 24/7

Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Livrare in Romania si EU

Livram in 2-5 zile lucratoare.

Schimb sau Retur

14 zile drept de retur.

Plata Online

Incurajam plata cu cardul.