Skip to content

Termen de livrare intre 2-7 zile lucratoare

  Refund policy

  Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

  Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (acest cost, adica taxa de transport 19 lei, pe care noi v-o retinem, se deduce din suma pe care trebuie sa v-o rambursam).

  Important de știut: 

  • costurile de expediere NU sunt acoperite de FLAMOUR BOUTIQUE atunci cand sunt trimise inapoi
  • termenul de retur este de 14 zile calendaristice, de la data cand ati primit coletul
  • rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur, in contul bancar (IBAN) indicat de dvs.
  • nu se returneaza banii pentru produsele aflate la reducere. Pentru acestea veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produselor returnate.

  Cererea de retur se transmite prin email la adresa info@flamour.ro sau la unul din numerele de tel. 0761202603 sau 0742952024.

  Se asteapta ridicarea coletului de catre curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxa atunci cand vine curierul, aceasta vi se va deduce in momentul returnarii banilor in contul bancar.

  Excepție sunt situațiile în care transportul a fost gratuit la achiziționarea produsului (comenzi de peste 300 lei). În aceste cazuri transportul inițial va fi scăzut din suma de stornat (-19 lei) iar transportul de retur va fi suportat de dvs.

  In cazul in care doriti sa schimbarea cu un alt produs din magazin, veti primi un Voucher echivalent cu valoarea produsului returnat, pe care il puteti folosi pe site.

   

   

  Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

  - Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  - Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  - Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

  De asemenea, plasarea unei comenzi reprezinta acceptul dvs. cu privire la conditiile mentionate in politica de termeni si conditii, politica de retur si politica de confidentialitate.

   

  Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la info@flamour.ro sau la unul din numerele de tel. 0761202603 sau 0742952024.

   

  Suport Online 24/7

  Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

  Livrare 3-7 zile lucratoare

  Livrare gratuita la comenzi de peste 300 lei

  Schimb sau Retur

  14 zile drept de retur.

  Plati Sigure si Securizate

  Incurajam plata cu cardul.